KVL primavară-vară 2017: pentru noi începuturi!

Primăvara da startul unui nou început şi, odată cu ea, încolţeşte ideea nenumăratelor călătorii ce ne aşteaptă în următoarele luni. Cum ar fi să gândeşti fiecare zi că o aventură şi cum ar fi să adopţi în fiecare moment conceptul de „travel light”? Aceasta este provocarea KVL! Viaţa ca o călătorie, garderoba ta formată doar din piese ce te inspiră şi îţi încarca bateriile doar purtându-le zi de zi. Tricouri cu oraşele preferate, imprimeuri de festival, culori de carnaval şi atitudine pozitivă cât cuprinde! Colecţia KVL by KENVELO primăvara vara 2017 este dedicată celor ce trăiesc în junglă urbană cu gândul la plaje tropicale şi vacanţe cât cuprinde.

Women collection

Colecţia pentru femei este trasată în linii echilibrate, ce armonizează stilul sport cu cel casual, totul într-un mix & match dinamic şi plin de personalitate. Piesele cu croială lejeră sunt HIT-ul sezonului, permiţând să fie purtate în combinaţii stilistice generoase - tricourile cu imprimeuri simple sau foarte vesele vor fi purtate cu veste matlasate cambrate şi pantaloni largi din jerseu. Experimentul „travel light” continuă: în călătoria stilistică propusă de KVL by KENVELO prin colecţia primăvara vara 2017, jeasii noii colecţii intra în armonie perfectă cu puloverele subţiri în diferite culori estivale, dar şi cu sweatshirt-urile de inspiraţie marina ce amintesc de o vacanţă pe Riviera. Gecile din fas şi cele din piele ecologică va asigura o tranziţie simplă de la primăvară timpurie la primavara-vara iar cardiganele tricotate vă vor însoţi de la răcoarea dimineatii până la cea a serii pe faleze.

Men collection

La fel ca şi colecţia destinată femeilor, colecţia KVL primavara-vara 2017 inspiră la un road trip american pe celebrul Route 66. Piesele cheie ale colecţiei sunt cămăşile ce vin într-o multitudine de culori, imprimeuri şi croieli. La fel de ofertanta este şi modalitatea de a le purta: cu mânecile răsucite şi perechea preferată de jeans KVL pentru o ţinută smart casual detaşată, cu o pereche de pantaloni din jerseu şi un tricou simplu pe dedesubt pentru un look rebel sau, culmea „travel light”, cu o pereche de pantaloni scurţi pentru o vacanţă continuă, chiar şi în oraş! Astfel, noul început de sezon poate însemna şi un detox al şifonierelor noastre, adoptând doar acele piese cheie ce trebuie să se regăsească într-o garderobă feminină şi masculină relaxată, inspirată şi proaspătă! Pentru toate piesele hit şi must-have ale acestui sezon, colecţia KVL by KENVELO este punctul principal de întâlnire!