Livrare

Metode de livrare și costuri

Termenele de livrare și taxele depind de tipul de livrare. Poți alege între livrarea la adresa indicata, exclusiv pe teritoriul Romaniei sau ridicarea din unul dintre numeroasele magazine Montecristo (KVL, Lee Cooper, Timeout) exclusiv din Romania.

Livrarea se  face prin intermediul firmei de curierat Same Day sau Easy Box, in functie alegerea facuta de catre client.

Serviciul de livrare în magazin este dezactivat temporar

METODA DE LIVRARE

COST TRANSPORT

TERMEN DE EXPEDIERE

Livrare la adresa indicata pe teritoriul Romaniei

Costul livrarii este de 15 lei, insa la comenzile de peste 150 lei, livrarea este gratuita. 

Pentru coletele livrate la Easy Box, livrarea este gratuita indiferent de valoarea comenzii.

3 - 5 zile lucrătoare

 

DE REȚINUT...

În timpul perioadelor de reduceri și promoții, termenul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

Când comanda ta părăsește depozitele noastre, îți trimitem un e-mail. Dacă ai ales opțiunea ridicării coletului dintr-un magazin Montecristo (KVL, Lee Cooper, Timeout), îți vom trimite alt e-mail când ajunge comanda la magazinul ales. Ai la dispoziție 7 zile lucratoare să-ți ridici comanda. În acest caz adresează-te direct personalului din magazin și ridică-ți comanda pe baza cărții de identitate.

Comenzile nu pot fi livrate în baze militare sau în cutii poștale.

 

Comenzi multiple

În unele cazuri, comanda ta poate include mai multe livrări, astfel încât vei primi comenzile la date diferite.

În astfel de cazuri, vei putea vedea fie articolele incluse în fiecare livrare, fie data estimată de livrare pentru fiecare comandă pe pagina de finalizare a comenzii.

 

Urmărire comandă

 

Livrarea la adresa indicată

Poți verifica starea comenzii în orice moment în secțiunea Comenzi. Dacă încă nu ai un cont, introdu adresa ta de e-mail și numărul comenzii pentru a accesa pagina comenzii.

În plus, când comanda ta părăsește depozitele noastre, îți trimitem un e-mail.

 

Ridicare din magazin

Dacă ai ales opțiunea ridicării coletului dintr-un magazin Montecristo (KVL, Lee Cooper, Timeout), îți vom trimite un e-mail când ajunge comanda la magazinul ales. Ai la dispoziție 7 zile lucratoare să-ți ridici comanda. În acest caz, trebuie să arăți documentul de identitate.

 

Încă nu am primit comanda

Dacă nu ai primit comanda in termenul de 3-5 zile lucrătoare de la data finalizarii comenzii, verifică-ți mai intai e-mailul. Probabil că ai primit un e-mail de la noi informându-te despre statusul comenzii. Ne poti contacta si la adresa de email: e-shop@kvl.ro.

Dacă ai selectat opțiunea livrare la adresa indicata, poți verifica starea comenzii în orice moment în secțiunea Comenzi. Dacă încă nu ai cont, introdu adresa de e-mail și numărul comenzii pentru a accesa pagina comenzii.

De reținut: în timpul perioadelor de reduceri sau promoții, termenele de livrare pot fi mai lungi.

 

Produsele primite sunt incorecte sau deteriorate

Dacă ai primit un produs cu defecte sau diferit de cel comandat, îți vom rambursa contravaloarea produsului respectiv și costul transportului imediat ce primim produsul în depozitele noastre și verificăm starea acestuia.

Pentru a procesa returul, trebuie să completezi formularul de retur și să-l anexezi la pachet.

Nu-l găsești? Accesează kvl.ro si tipărește „Formularul de retur“.

Accesează secțiunea Retururi pentru informații suplimentare.

 

Nu am primit toate articolele din comandă

Verifică-ți e-mailul pentru a vedea dacă ți-am trimis un e-mail prin care te anunțam că unul dintre produsele comandate de tine nu este disponibil. În acest caz, îți vom rambursa suma corespunzătoare pentru acest articol și costul transportului articolului prin aceeași metodă de plată utilizată pentru comandă.

Dacă nu ai primit niciun mesaj prin e-mail, ia legătura cu noi (e-shop@kvl.ro) și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.