Retur magazine fizice


POLITICA RETURNARE/SCHIMBARE PRODUSE ACHIZITIONATE DIN MAGAZINELE FIZICE APARTINAND MONTECRISTO RETAIL RO S.R.L.


Stimati clienti,

Societatea noastra ofera clientilor sai facilitatea returnarii produselor achizitionate din magazinele noastre fizice in vederea schimbarii acestora cu alte produse, a caror valoare este egala sau mai mare, diferenta contravalorii fiind suportata integral de catre client. Nu se returneaza contravaloarea in bani a produselor achizitionate.

 

 

Limitari si conditii obligatorii cumulative:

  • Nu se returneaza pretul platit, nici partial, nici total.
  • Pentru operarea returului, este obligatorie obtinerea in prealabil a ACORDULUI clientului CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE.
  • Termenul limita pentru accesarea facilitatii este de cel mult 30 de zile de la data primei achizitii, astfel cum apare mentionata pe bonul fiscal initial.
  • Produsele pot fi returnate numai in magazinul din care au fost achizitionate.
  • Facilitatea schimbarii/returului poate fi accesata de cel mult 2 (doua) ori, pe baza istorului bonului fiscal initial.
  • Produsele trebuie (i) sa aiba toate etichetele initiale si toate documentele cu care au fost achizitionate, (ii) sa fie insotite de toate accesoriile aferente (curele, nasturi, capse etc.), (iii) sa fie in aceeasi stare in care au fost achizitionate, nepurtate, fara deteriorari fizice/chimice/mecanice de niciun fel (rupturi, pete etc.). Limitarea este exemplificativa, nu limitativa.
  • Din motive de igiena si protejarea sanatatii clientilor, produsele de lenjerie intima si costumele de baie nu pot fi returnate in baza acestei facilitati.

 

Totodata, va readucem la cunostinta ca toate produsele comercializate de catre societatea noastra beneficiaza de garantie conform prevederilor legale asa cum sunt ele stipulate in Legea nr.449/2003.

 

Ne rezervam dreptul de a revizui, modifica, amenda si/sau completa conditiile acordarii facilitatii privind politica de returnare/schimbare a produselor, noile conditii urmand sa se aplice de la data afisarii acestora in magazine, in vederea corectei si completei informari a clientilor nostri sau de la o data ulterioara stabilita unilateral de catre societate.


Va multumim!

MONTECRISTO RETAIL RO S.R.L.